Politika zasebnosti

Zaščita osebnih podatkov

Da bi zaščitili vaše osebne podatke, smo uvedli več varnostnih ukrepov, ki delujejo, ko vstopate, prenašate ali delate z vašimi osebnimi podatki.

Razkritje osebnih podatkov in prenos teh informacij tretjim osebam

Vaše osebne podatke lahko razkrije samo, če je to potrebno za:

Osebne informacije, ki smo jih prejeli med registracijo, lahko prenesemo na tretje organizacije in osebe, ki so z nami v partnerstvu, da izboljšamo kakovost opravljenih storitev. Te informacije ne bodo uporabljene za druge namene, kot so navedene zgoraj. E-poštni naslov, ki ste ga navedli pri registraciji, se lahko uporablja za pošiljanje sporočil ali obvestil o spremembah v zvezi z vašo prijavo, pošiljanje sporočil o dogodkih v podjetju in sprememb, pomembnih informacij o novih izdelkih in storitvah itd. Izberete lahko, da se ne naročite na ta e-poštna sporočila.

Uporaba piškotkov

Ko uporabnik obišče spletno mesto, se na njegov računalnik posname piškotek (če uporabnik dovoljuje take datoteke). Če je uporabnik že obiskal to spletno mesto, se datoteka iz piškotka bere iz računalnika. Eno od navodil za uporabo piškotkov je, da pomagajo zbirati statistiko obiskovalcev. Te informacije pomagajo ugotoviti, katere informacije, poslane strankam, lahko najbolj zanimajo za njih. Zbiranje teh podatkov se izvaja v splošni obliki in nikoli ni v povezavi z osebnimi podatki uporabnikov.

Tretje osebe, vključno z Googlom, prikazujejo oglase našega podjetja na spletnih straneh na internetu. Tretje osebe, vključno z Googlom, uporabljajo piškotke za prikazovanje oglasov na podlagi predhodnih obiskov uporabnikov naših spletnih mest in interesov v spletnih brskalnikih. Uporabniki lahko Googlu preprečijo uporabo piškotkov. Če želite to narediti, obiščite posebno Googlovo stran na tem naslovu: http://www.google.com/privacy/ads/

Spremembe izjave o zasebnosti

Izjava o zasebnosti naj bi se redno posodabljala. To bo spremenilo datum prejšnje posodobitve, ki je navedena na začetku dokumenta. Sporočila o spremembah v tej aplikaciji bodo prikazana na vidnem mestu naših spletnih mest

Zahvaljujemo se vam za zanimanje za naš sistem!